VIND; Love Tag fra Jane Kønig (SLUT)

Jeg lovede jer for et par dage siden, at der ville komme en ny give-away. Så i anledningen af Valentines dag (bedre sent end aldrig!) har jeg i samarbejde med Jane Kønig fået lov at udlodde en LOVE TAG halskæde til en heldig læser. Jeg synes selv, at halskæden kan gøres meget personlig, enten med din kærestes, en vens/venindes eller din søsters/brors navn. Eller bare med dit eget forbogstav (det må man altså også gerne – kærlighed til sig selv er go-go).

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Give indlægget et lille hjerte
 • Skrive en kommentar til indlægget, hvor du skriver de bogstav(er), der skal stå i dit/dine LOVE TAG(S).

Finder en vinder den 2. marts – held og lykke til jer alle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

244 kommentarer

 1. Et S for Stinna. Hvis man ikke kan elske sig selv, hvordan skal andre så kunne? 🙂 og forhåbentlig kan man tilføje et ekstra tag , når den rigtige kommer <3

 2. De er så pæne! Jeg ønsker mig en kæde med to bogstaver – et A for mit eget navn og et S for mine tre små niecer, som alle starter med det bogstav 🙂

 3. Det er bare den lækreste halskæde så krydser krydser og krydser alt hvad jeg kan på at jeg bliver den heldige vinder:) skal have 2 M’er i min kæde for mændene i mit liv-min kæreste og min 3 måneder gamle søn:)

 4. Jeg kunne så godt tænke mig A og S for mig og min hubby <3 og så ville det passe perfekt idet vi den 5 marts kan fejre 2 år, og det kunne være så fint at have tagget hængende om halsen <3

 5. Jeg har allerede et, så vil gerne give det til min mor, hvis der vinder 🙂 og så skal der selvfølgelig stå et E for Emma, for jeg er hendes eneste barn 🙂

 6. I min skulle der være et M for min gamle kat, Mikkel. Han blev ramt i hovedet af en knallert og kvalt i sit eget blod… Han havde fulgt igennem mine forældre brud, flytning fra Hovedstaden til Odsherred og flytning ind hos mors nye mand… Så det rev en stor del af mit hjerte, da han døde. Jeg har også en tatovering til minde for ham, men den sidder et ikke-synligt sted. Det ville være fantastisk at have en halskæde for ham, som alle kunne se. <3

  http://satinawandel.dk

 7. Jeg ønsker mig et M for mit og min brors navn og et J for mine forældres navne, som begge starter med J 🙂
  Fed konkurrence, så smukke halskæder!

 8. Den er SÅ fin. Hvis jeg vinder ønsker jeg mig bogstaverne A og J, for mit navn og min kærestes ☺️

 9. Wauw! Fantastisk konkurrence! 🙂
  Jeg ville elske at have et C og især et N rundt om halsen for min kæreste (gennem 9 år) og jeg! 🙂

 10. Lækker giveaway! Hvis jeg vinder, skulle der stå K for Karoline og F for Frederikke, som er min søster. Hun betyder så utrolig meget f or mig, og det ville være fantastisk at kunne bære vores forbogstaver om min hals:))

 11. Er simpelthen så vild med den halskæde!
  Det skulle være med et J for Johanne 🙂 Efter at være blevet single efter 4 år, prøver jeg at gøre en masse for mig selv – så denne halskæde skal KUN være for mig ! 🙂

 12. Bogstaverne skulle være “G” og “M” for min kæreste og jeg. Vi bor langt fra hinanden, så det kunne være dejligt at bære noget, der minder mig om ham, tæt på mit hjerte hver dag 🙂

 13. Der skulle stå “H” for min søde bedste veninde, som jeg nu har kendt i snart 14 år!
  Hun betyder alverdens for mig<3

  Krydser fingre xx
  – behindtheattitude.blogspot.dk

 14. Der skal stå C, som er er min veninde Cecilia gennem hele livet. Vores mødre gik i mødregruppe sammen, og vi holder stadig sammen den dag i dag – vi er bedste veninder <3

 15. ♡ Der skal stå R og O dvs. RO for min kæreste Oles navn og mit, han trænger også nogle gange til lidt ro (fra min snakkeri) hehe 🙂

 16. Allerhelst ville jeg gerne have uandeligheds-symbolet, men det er vist ikke lige en mulighed.. så tror faktisk jeg vil vælge ?-tegnet 🙂 Så kan det være en daglig reminder om at huske at tænke på hvad og hvem det er jeg holder af 🙂

 17. Ih hvor fint! (: Hvis jeg er så heldig at vinde, så skal det være bogstaverne “J” og “J”, der skal hænge i halskæden – bogstaverne er mit og min kærestes forbogstaver (:

 18. Jeg er vanvittigt forelsket i disse fine lovetags! Jeg ville gerne have et C og et A, for mig og min kæreste. Vi mødte hinanden for præcis 3 år siden, og har lige om lidt været sammen i 2,5 år. Det ville være en fin gave! 🙂
  – Caroline

 19. Jeg ønsker mig et S’ i første omgang for min kæreste Steffen da jeg til hverdag undvære ham en del. Han er soldat og skal muligvis snart udsendes så det ville betyde alverden at kunne gå med hans forbogstav’ om halsen. Senere ville jeg gerne kunne tilføje mit eget forbogstav, K så vi ligesom kan stå “sammen” om min hals. <3 Ellers lækker konkurence.

 20. Jeg er så vild med den kæde fra Jane Kønig og har den højt på ønskelisten!!
  Jeg ville vælge et H som Helene, hvis jeg vandt og straks købe et L for Lars til – mit livs kærlighed – når jeg tænker på os, tænker jeg også på vores tre skønne sønner! <3

  Mvh. Helene xxx

 21. Jeg ville vælge et med H og et med T for mine skønne søskende, som er bedre søskende end man kan drømme om <3

 22. Hvis jeg vinder skal er være et L og et K – Det kan nemlig både stå for mine to søskenes navne eller mine forældres navne 😀

 23. Skulle jeg være så EKSTREMT heldig, så skulle bogstaverne være: J-I-C <3 De 3 mennesker, som betyder mest for mig 🙂

  Kh Rikke

 24. Jeg ville elske at have et J for mit eget navn Julie og et L, for min søster, da hun betyder meget for mig, og snart flytter hjemmefra, så jeg ville elske at have hendes initial om halsen, så hun på en måde stadig er hos mig.

 25. Jeg har en kæde fra Jane König med mit forbogstav og min kærestes, men jeg ville da så gerne vinde endnu en, og så skulle der stå et E for min kommende søns navn, så jeg kan have begge mine drenge tæt på hjertet – kliché i know, men det kunne være lækkert 🙂

 26. Kære Katrine
  Vil først sige tak for at du stabler sådan en lækker konkurrence på benene 🙂
  Bogstaverne skulle være to m’er som symbol for min mor og jeg. (min mor hed Marianne og jeg hedder Mia). Ville være skønt at have dem man elsker så tæt på hjertet, selvom de nødvendigvis ikke er her mere.
  Håber du får en rigtig skøn dag, og tak for en fantastisk blog, der altid er værd at følge.

 27. Wauw en lækker give away<3
  I mine Love tags skal der være bogstaverne A og K for mine piger Alberte og Karla<3

 28. Jeg er HELT forelsket i de tags og vil være mig en STOR ære at bære min datter og mand tæt hvor det banker mest. Så jeg ønsker L & T i mine tags ❤️

 29. wow sikke en lækker konkurrence, jeg vil elske at vinde den flotte halskæde og hvis jeg skulle være så heldig
  så ville jeg gerne ha bogstavet F for min datter Frigga
  Hun betyder nemlig alt for mig i denne verden.

  Knus fra Gitte

  Tak for at du forkæler dine læser så meget med en lækker konkurrence

 30. De er bare såå fine altså!
  Det skulle være K for min kærestes navn. (skulle jeg have to ville det blive et T også)

 31. Der skulle være et J på, for at have noget på mig hele tiden, der minder mig om min dejlige kæreste 🙂

 32. Uha det skulle være et C for Charlotte selvfølgelig. Håber sådan jeg vinder, den er for lækker den halskæde. 🙂 <3

 33. HVIS man nu skulle være så heldig, så skulle mit lovetag indeholde hele to H’er. To H’er som er lig med forbogstaverne i mine forældres navne – cheasy, I KNOW, men hvor jeg dog savner dem som bare fanden hver evigt eneste dag. 🙂

 34. Lækker giveaway! Der skulle helt sikkert stå “S”, som er forbogstavet i min skønne lillesøsters navn.

 35. Hvor er den lækker.
  Hvis der kun kan trykkes bogstaver skal det være et y, ellers et stort hjerte for love ;-))))

 36. Der skulle stå et L for mit eget navn. Og så vil jeg forhåbentligt på et tidspunkt kunne tilføje yderligere et navn 🙂

 37. Sikke en fed konkurrence! Jeg ville vælge et S for min veninde, Stine, og et A for mig selv. Jeg skal væk det næste år, så det ville være SÅ dejligt med den halskæde!!

 38. Hvis der er et lovetag vedhæng så skal det være et C for mit navn men hvis der er to lovetag vedhæng så skal det være C igen for mit navn og tallet 3 for min familie 🙂 Lækre giveaway!

  1 lovetag vedhæng: C
  2 lovetag vedhæng: C og 3

  ceciliefachman@stofanet.dk

 39. Jeg ville vælge bogstaverne D & K, fordi jeg vil gerne bo i udlandet, og så vil Danmark altid være tæt på 🙂

 40. Alt for lækker giveaway!

  Ork, jeg er simpelthen SÅ foreslket i de halskæder, de er jo ALT for lækre!

  Hvis jeg blev, den heldige vinder af denne giveaway, ville jeg vælge Love tag ankerhalskæde med to love tags i rosaforgyldt sølv. Bogstaverne i halskæden skal have en stor betydning for mig. Så jeg ville vælge bogstaverne K og B. Bogstavet K – skal stå for min fars navn, han gik desværre fra os for 7 måneder siden. Det har taget utroligt hårdt på mig, så derfor synes jeg det er meget relevant at vælge bogstavet K. Det andet bogstave B – skal stå for min mors navn. For når man mister en af sine forældre, så går det pludselig op for en, at man “kun” har en tilbage og hvor meget man egentlig har og miste.

  Så alt i alt – love tag ankerhalskæde med to love tags i rosaforgyldt sølv med bogstaverne K & B

  Nu må jeg bare krydse fingre for det bliver mig!

 41. Der skulle være et S for min fantastiske lillesøster, som jeg desværre ikke ser så tit, men savner hver eneste dag! ♥

 42. De kæder er så fine 😀
  Krydser mine fingre for, at jeg er den heldige…
  Og- Jeg ville bestemt ikke være for fin til, at have mit eget forbogstav om halsen 🙂
  N er flot 😀

 43. B – bulimia. Jeg vil blive mindet om, hvor meget der skal til for at overvinde den sygdom. En konstant reminder om at det er noget værre … som aldrig skulle være hændt for så mange mennesker.

  Vh. Christina Stoldt
  christinastoldt@gmail.com

 44. Jeg vil rigtig gerne have to lovetags. Et med M både for mit eget og min skønne kærestes navn og så et med et 8 tal der er lagt ned som uendeligheds tegn <3

 45. Jeg ønsker mig lovetags med bogstaverne C og N ❤️ C for mit navn Cecilia, og N for min dejlige kæreste Nikolaj ❤️

  1. Hov, nu er jeg kommet til at skrive to gange, kunne ikke se min første kommentar, og skrev derfor igen, og nu har jeg så to, ups 🙂

 46. Hvis jeg vandt disse GUDESMUKKE!!!! lovetags skulle det være med et C og et N <3 C for mit navn Cecilia, og N for min dejlige kæreste Nikolaj <3

 47. Der skulle stå “B” for Beate, som er mit kaldenavn ☺️ Håber håber at jeg er den heldige

 48. Jeg kan så godt lide effekten af to vedhæng, og derfor ville jeg vælge to bogtaver – et “I” og et “T” 🙂
  Halskæden har, sammen med armbåndet, stået på min ønskeliste i evigheder. Armbåndet fik jeg i julegave af min farmor. Hu har de samme initialer som mig, og derfor har det en ekstra betydning.
  Jeg ville elske at eje halskæden også 🙂

 49. @Jeg ville vælge 2 stk- ået M og et K. Mit eget samt mit kærestes bogstav! Det ser rigtig fint ud med 2 tags i én kæde! 🙂

 50. Hvis jeg er så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig to lovetags: bogstavet S, som er mit eget forbogstav;) og så J for min bedste veninde. Krydser fingre og tær for, at jeg vinder:D

 51. Åh ja Jane Kønig laver så smukke smykker:-)

  Det er sødt af dig at lave en sådan giveaway til os læsere og jeg vil meget gerne deltage.

  Min mand er alvorlig syg med lungekræft (han har aldrig røget) og Rigshospitalet har nu opgivet alt håb (efter to års kamp mod kræften), så vores liv har fået en dum drejning, hvor vi er kommet i den situation at min mand skal tage afsked.
  Hvis jeg skulle blive den heldige må der meget gerne stå et M i det smukke lovetag, M for Mathias og jo samtidig M for Mary-Liz.
  Det ville blive et smukt minde.

  Krydser og håber.
  Mary-Liz
  mary-liz@danmark.nu

 52. På min halskæde skulle der stå “S” for mit eget navn Signe.
  If you can’t love yourself how in the hell you gonna love somebody else 🙂

 53. Kæden er så fin. I min skal det være et E, for min 4 årige datter Emilia, som er hele min verden.

 54. “S” for mit eget navn!
  krydser fingre, lovetag halskæden har stået på min ønskeliste længe efterhånden.

 55. IZ, Min kærestes og mit første bogstav i vores efternavn. Det viser både kærlighed til der hvor vi kommer fra (vores familie navne). Min familie er mit liv og ligemeget hvad der sker (om man bliver gift, flytter osv.), så skal man altid huske på hvor man kommer fra. Og vi er begge stolte af vores rødder. Og så selvfølgelig fordi jeg elsker ham og gerne vil vise det til hele verden. Og hver gang jeg kigger på den vil jeg smile og tænke på ham. Og så fordi Z er et sejt bogstav, jeg gerne vil have med 😀 haha.

 56. Hej Katrine 🙂
  Jeg har ”lånt” min kærestes bruger, hun har ønsket sig denne halskæde og jeg så konkurrencen da jeg søgte på google efter den
  Vi fik ikke holdt valentines fordi hun var ude og rejse, men jeg har inviteret hende ud af spise d. 7 marts og jeg ville elske at kunne give hende denne her halskæde(som jeg alligevel havde tænkt mig at tage ud og købe)! Vores forbogstaver er J og F. Det ville gøre hende så glad, og det er altid det bedste at se hende glad. Krydser fingre
  Frederik

  ps. min mail er frederik_ebert@hotmail.com

 57. Jeg vil gerne have bogstavet C for min dejlige datter Cecilie. Janes smykker er intet mindre end fantastiske. Jeg kan høre at selv englene synger herom. 😉

 58. Jeg kunne godt tænke mig en med et C, for mit eget navn Caroline 🙂 Så kan det være der en dag bliver tilføjet et ekstra bogstav, hvem ved? 😉
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

 59. Jeg har altid været vildt forelsket i Love Tag halskæderne, men jeg har aldrig haft råd til én. Ville i hvert fald være fedt at vinde en, så jeg deltager gerne. Følger dig over bloglovin og har trykket like på hjertet. 🙂

  spaabaek1995@gmail.com

 60. Den er simpelthen så fin den halskæde! Jeg blev også helt forelsket, da jeg så den på Sandras blog. Jeg kunne super godt tænkte mig at få et K i, for mit eget navn, da en af de vigtigste personer i livet, jo er sig selv, og så kunne jeg også rigtig godt tænke mig, et X for det ukendte, da jeg desværre ikke har en i mit liv.
  Håber jeg vinder denne smukke halskæde, da den vil betyde meget for mig 🙂
  God aften!

 61. Jeg vil være ego og have et M skrevet.. Og når tiden kommer, så forhåbentlig en kærestes initialer også.. Men først – mig!

 62. på mit hjerte skal der stå M – kærlighed til mig selv. Hvis muligt med 3 bogstaver skulle det være AFW for mine 3 drenge

 63. Hvis det ikke er for sent vil jeg rigtig gerne deltage – og jeg vil gerne vinde et W.
  Så kan jeg altid ønske mig et S af herren selv til min fødselsdag… Smart ikke 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *