Nemt Stenalderbrød

 Jeg er ikke den store bager, men eftersom jeg manglede rugbrød inden jeg skulle på job i søndags, bagte jeg dette stenalderbrød. Havde købt en pose i Kiwi til 25,- som hed “stenalderbrød” (og det fås også i denne uge). Det er noget billigere end at købe en masse nødder og frø hver for sig. Der skulle kun blandes 5 æg, 1 dl olie og lidt salt i blandingen og så en tur i ovnen i en time og vupti – nybagt og lækkert rugbrød. Det mætter rigtig godt, (langt mere end almindelig rugbrød) og jeg kan “nøjes” med to skiver til min frokost og stadig have masser af energi til, at jeg kommer hjem fra job.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

13 kommentarer

    1. Hehe, ja prøv at gør det. Synes bare godt, at man kan komme op på mange penge, når der skal så mange forskellige sager i. Synes i hvert fald, at det smager fantastisk 🙂
      Og så holder det en hel uge herhjemme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *