Månedens favoritter; Februar

I denne måned blev det til tre favoritter. To til håret og en til de irriterende urenheder som dukker op på de mest dumme tidspunkter. (Hvis I har nogle favoritter må I gerne linke til dem eller bare skrive navnet på dem, i kommentarfeltet)

  • Aussie Miracle Shine Conditioner; Aussie er og bliver mine favoritter til håret. Jeg elsker duften og det efterlader håret super blødt og velplejet. Jeg har både shampoo, balsam og hårkur derfra og det fungerer for mit hår! Selvfølgelig bruger jeg det ikke hver gang jeg vasker hår, for så ville jeg bruge voldsom mange penge på hårprodukter.
  • Australien Bodycare “spot stick”; Hudplejeserien fra Australien bodycare er kendt for at bekæmpe meget svære urenheder og denne er et vidundermiddel! Jeg har heldigvis ikke ret mange af slagsen, men når der dukker urenheder op fx lige midt i panden dagen inden man starter på sit nye job, så er sådan en sag uundværlig! Den er usynlig på huden og man kan derfor godt tage den på inden man skal ud af døren.
  • L’oréal Mythic Oil Hårmaske; Jeg er meget begejsteret over L’oréals nye hårserie og denne hårkur er ikke en undtagelse. Deres hårshampoo er jeg også stor fan af. Nogle der kan tippe om den er på udsalg et sted? Er allerede løbet tør.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *