Dagens tip; Alma Scarf fra Black lily til 210,-

Jeg var et smut forbi Black Lilys webshop i søndags, da jeg så, at de havde sat deres udsalgsvarer ned med 65% og til min fordel var Alma tørklædet også sat ned. Har klikket både farven ash og lingerie hjem. De er kæmpe store og i vildt lækker kvalitet. Dog er portoen knap så billig (45 kr.), men tænkte, at tørklædet var så billigt i forvejen, at det ikke skulle holde mig tilbage og torsdag modtog jeg dem så. Har lagt et billede ud af farven lingerie på min instagram, hvor I kan se hvordan det ser ud og ligeledes volumen af det.

Find tørklædet lige her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Også jeg og så bestilte jeg det oven i købet i 2 farver, haha! Men er så glad for dem – de er så lækre og kæmpe store.
   Så velbekomme 🙂

 1. De er simpelthen så lækre! Tror også jeg hellere må få købt et i morgen! Har fået praktikplads hos Black Lily og har første arbejdsdag, håber jeg kan styre min shoppinglyst 😀

  1. Det er så lækkert! Er så glad for mine. Har brugt det ene hver eneste dag og så varmer det rigtig godt pga. materiale og str. :-).
   Puha, det kan da godt gå hen og blive lidt halvfarligt ;-)! Held og lykke med praktikken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *