Dagens #59

| Kjole – H&M | Ballerina – H&M | Armbånd – H&M | Taske – Mulberry |

Først og fremmest, undskyld for det lidt sure og trætte fjæs, men det havde været en ret lang dag på arbejdet! Men sådan så jeg ud, da jeg var til bloggerevent hos Sirup i tirsdags. Det var super hyggeligt – vi fik set en masse nye forårsvarer (som jeg viste i indlægget i går), spist lækker mad, drukket boble vand og selvfølgelig shoppet.Var iført H&M fra top til tå (næsten!). Kjolen købte jeg, da jeg var nede i byen den anden dag, hvor jeg gik lidt amok i H&M! Fik I øvrigt set den pæne lyserøde jakke fra H&M som jeg købte? Ellers kan I se den på min instagram.

Vinderen af min give-away blev kommentar nr. 15 som Tina Hoffbeck stod bag. Stort tillykke til dig. Vinderen har fået besked. Til alle jer andre, så behøver I ikke vente længe, for der kommer snart en ny konkurrence på banen (og endda en meget lækker én af slagsen). 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

 1. Den er vildt flot kjolen til dig Katrine! Jeg har den også, og jeg er virkelig også glad for min. Den er så nem lige at hive over hovedet om morgenen hvor man ikke orker det store, og så ser man alligevel præsentabel ud på ingen tid.

 2. Sikke en fin kjole, og så dør jeg altså stadig lidt over din taske!

  Hvordan synes du jakken er i størrelsen? Jeg overvejer den kraftigt, men kunne kun opstøve den i en str. 38, som jeg egentlig ikke synes virkede voldsomt stor på mig trods jeg normalt bruger 34, så nu ved jeg ikke om jeg skal bestille en 34 eller en 36, såfremt jeg bliver nødt til at købe den på nettet.

  1. Mange tak for det 🙂
   Jeg har taget jakken i str. 42 (det var kun 42 + 44 tilbage). Tænkte, at jeg kunne da prøve den. Og den sad helt fint, så tror den er lidt lille i str. Jeg bruger normalt M/38 i jakker og ville gerne at den var lidt oversized. Kan se på deres webshop, at den skal sidde helt tæt og det er jeg slet ikke til :-). Håber at det var svar nok 🙂

 3. Det event så bare så hyggeligt ud 🙂 Og dejligt med en shopping 🙂
  Ih Katrine din mulberry er bare så lækker i farven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *