Dagens #58

| Uld jakke – Noa Noa | Kjole – Ganni | Støvler – Pavement | Taske – Mulberry | RingJane Kønig |

Åh, hvor er der bare forfærdeligt koldt lige for tiden! Jeg var betydelige større fan af de 8 plus grader vi havde i starten af januar måned, så man kunne nøjes med en tyk bluse og læderjakke. Det kan man da på ingen måde nu! Pga. de varme temperaturer købte jeg i starten af måneden én uld jakke fra NoaNoa, jeg fandt den i deres butik i Aalborg til halv pris. Normalt er mærket slet ikke mig, men da jeg så den i vinduet tænkte jeg “kan man være så heldig, at den er sat end”?, og det var den :-). Kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, så måske du er heldig at finde den i en fysisk butik? Lækker varm er den i hvert fald! Ringen fra Jane Kønig viste jeg jer i sidste uge og synes den er god at mikse med mine andre oxiderede ringe.

DELTAG I MIN KONKURRENCE HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

25 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *