Butik Sirup; En perle for sig!

I går var jeg til bloggerevent hos Butik Sirup. Vi blev mødt af den altid skønne Henriette som er indehaver af butikken og hendes to søde assistenter. Der var pyntet op med en lille goodiebag til os hver og lækker mad. Alle sagerne som de smukke modeller viste, var så fristende. Holdte mig dog i skindet, selvom jeg godt kunne have brugt en af muubaa læderjakkerne. Jeg endte dog bare med at købe et par Adidas sneakers med hjem – så fine her til foråret.

Det jeg virkelig sætter pris på hos Butik Sirup er deres ekstrem gode kundeservice, det at de tager sig tid til kunden og man kan mærke passionen bag det at drive en virksomhed, som er til for kunderne. Jeg vil helt klart anbefale jer at tage forbi den lille butik i Gistrup, hvis du alligevel skal en tur nordpå, ellers kan du altid tjekke deres webshop ud eller deres facebook side. Lige nu kører de faktisk en konkurrence på deres facebook side, hvor du kan vinde et gavekort på 1000,-.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Det var så hyggeligt og det er en fantastisk butik at komme forbi. Hyggelig stemning og sødt personale 🙂

  1. Det var det virkelig også. Jeg endte med at købe den grå udgave – synes de er så fine her til foråret 🙂

 1. Hej Katrine,

  hvor ser det lækkert med det bords goder:-)
  Skønne billeder og dejligt med sådan et bloggerevent, det håber jeg også min datter kan deltage i med tiden.

  Din dejlige gave(den give away jeg vandt til min datter) modtog jeg med posten i dag og har stillet den klar til min datter, hun skal nok blive henrykt. Det er bare så super dejlige ting du har sendt:-) Tak!

  Rigtig god dag til dig ønskes du herfra gården, Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  1. Hej Tina,
   Det var også super hyggeligt at deltage i :-). Dejligt at den kom godt frem. Jeg håber at hun bliver rigtig glad for tingene :-).
   god dag til dig også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *