ASOS; midi skirt

Åh, hvor jeg dog synes, at dette midi skirt fra LOVE fundet på ASOS, er vildt pænt! Og især med en lyseblå overdel, som bliver farven her til foråret. Sættet vil jeg selvfølgelig foretrække med bare ben, men en tynd strømpebuks ville også kunne gå an, når temperaturen ikke tillader de bare ben. Jeg skal i hvert fald have anskaffet mig et lignende skirt til foråret/sommeren! Hvad med dig, er du ligeså forelsket i midi nederdelene som jeg?

Find det lige her!

VIND EN LOVE TAG HALSKÆDE FRA JANE KØNIG HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Den er så fin. Jeg duer desværre ikke til den der midi længde… Jeg har for korte ben, så det ligner altid jeg mangler en halv meter ben 🙂

    Men er sikker på den vil klæde dig rigtig godt…

    1. Tja, jeg synes, at hvis man tager en fed overdel kan den hurtigt blive fin at kigge på. Men forstår dig godt 🙂

  2. Lige præcis den der nederdel ligger også i mine “Saved Items”, synes at den er noget så fin. Og så sælger Asos den også virkelig godt sammen med den der blå top 😉

    1. Den er bare så fin. Tror også, at den vil klæde din lange stænger rigtig godt :-). Ja, det gør de nemlig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *