Wanties for the winter!

| Uld Cardigan 799,- | Kunstpelsjakke 999,- |

Det er farligt, når undertegnede har fire fridage inden juleaften eller bare generelt fri! Jeg får surfet alt for meget rundt på nettet og falder over ting jeg bliver nødt til at eje! Men har jo, som jeg også har vist på instagram, købt en ret vild og dyr gave til mig selv, så holder mig lige i skindet foreløbig. Skal nok få den vist, når jeg lige får taget nogle ordentlige billeder af den. Nå, men jeg er altså faldet over nogle varme og lækre sager (på trods af, at der som sådan ikke er vildt koldt endnu). Den ene sag er en uld cardigan og den anden er en kunstpelsjakke i den perfekte længde og farve. Jeg har fundet begge sager på Esprit’s webshop som rummer en masse lækre sager. Jeg har som nogle jer altid tænkt, at det var tøj til kvinder i min mors alder de forhandlede, men der blev jeg overrasket. Webshoppen er fyldt med lækre striks og fine basic items til garderoben. Jeg håber virkelig, at uld cardiganen og pelsen kommer på tilbud til januar, for de måtte meget gerne flytte ind i min garderobe. Ellers må jeg bare i gang med at spare op!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Ja, den er bare så smuk! Krydser også fingre for at den gør. Den vil være perfekt ind til basis garderoben!

  1. Jeg har skam ikke vist købet endnu på instagram – det kommer på bloggen først. Det bliver nok engang i løbet af næste uge 🙂

  1. Præcis – den er så fed! Vil gerne eje begge sager 😉
   Så håber virkelig også, at de kommer på tilbud. Men tror desværre, at det er nyheder 🙁

 1. Wauw – cardiganen er ulamindeligt fin! Tænk at det er fundet hos Esprit! Jeg må indrømme, at jeg havde samme fordom om, at det udelukkende var “konetøj” – men jeg har også kun været i fysiske butikker, hvor man ikke orker at finde alt det gode. Måske man skulle give hjemmesiden en chance! Der er det bare nemmere at finde det fine 😉

  1. Ja, den er så sindssyg fin! Den ville jeg altså gerne have fingrene i! Har engang imellem været med min mor derinde, men har heller ikke ligefrem ledt efter noget.
   Men synes at webshoppen har nogle ret fine sager 🙂

 2. Åh kender det alt for godt – prøver virkelig at holde mig i skindet 😀
  Hehe – har tænkt præcist det samme om Esprit, men de har faktisk nogle rigtig fine ting – især på webshoppen 😉

  1. Har faktisk kun købt et par sko og to kjoler indtil videre. Men har heller ikke været nede i byen siden og ved jeg falder i, hvis jeg tager derned 😉
   De har nogle rigtig fine ting ind imellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *