Opskrift: Kartoffel-persillerods-gulerodssuppe

 Jeg eeeeelsker suppe! Dog skal det ikke være klar suppe med mel- og kødboller, det kan jeg slet ikke fordrage. Men blendet og cremet grønsagssuppe, mååååms! Jeg har givet jer en opskrift før på en suppe, der havde jeg bare tilføjet chili og kartofler. Jeg tror, at jeg kan lave denne suppe med lukkede øjne. Det er virkelig nemt og kan sagtens varmes op til dagen efter og så passer den perfekt til det kolde vejr som lige pludselig ramte Danmark.

INGREDIENSER (til 4 pers.):

  • 4-5 store kartofler
  • 3-4 gulerødder
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 persillerødder
  • 1/4 madlavningsfløde (cremefine med 7%)
  • bacon til topping
  • 2 bouillon terninger

FREMGANGSMÅDE:

  • Skræl alle grøntsagerne og kog dem helt møre (ca. 30-40 min) og tilføj bouillon terningerne og hvidløget. Når grøntsagerne er kogt færdig, tag så vandet fra i en skål (skal gemmes, hvis suppen skal være tyndere). Blend derefter alle grøntsagerne i gryden og tilføj madlavningsfløden. Fortynd med vandet du havde taget fra i skålen. Imens suppen står og simrer og bliver varm igen, skal du stege bacon på panden og lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle.

… Velbekomme 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Mums hvor ser det bare lækkert ud 🙂 Jeg er også helt vild med suppe – men ligesom dig, så kan jeg ikke fordrage suppe med kød og melboller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *