Mine bedste køb; 2013

Ja, indlægget er vel bedre sent end aldrig? 😉 Jeg har gjort mig nogle virkelig lækre køb i løbet af 2013. Selvfølgelig er det også blevet til en masse fejlkøb, men færre end de forgående år, så det går fremad. 2013 har været året, hvor jeg virkelig har tænkt over, hvad jeg købte og om jeg ville få det brugt, på trods af, at jeg i juni stoppede mit liv som studerende og skiftede det ud med et liv med fuldtidsløn.

Først og fremmest – hold op, hvor jeg savner kuløren på billedet!! Nå, men det første favorit køb fra 2013 som jeg ville vise jer, er min lyserøde blazer fra Fade to W som Stine Goya og Weekday har lavet i et samarbejde. Jeg fandt den i sommers, hvor den var sat ned med 70% og så kunne jeg selvfølgelig ikke lade være og har bestemt ikke fortrudt købet. (Der er en masse af jer, der har spurgt om jeg ikke vil sælge den, men forbliver i min garderobe resten af livet ;-))

Det andet køb er blonde nederdelen fra Gestuz. Den fandt jeg hos Samsøe i starten på året, hvor de havde 70%. Den passer til alt og kan redde alle tøjkriser. Den er fin både med bare ben, men også strømpebukser. Måske den lyserøde blazer og denne ville være et godt match? Det må afprøves!

Endnu et billigt, men endvidere super godt køb må være kjolen fra Moss Copenhagen. Jeg gav 350,- for den og den er virkelig brugt rigtig, rigtig meget! Ligesom Gestuz nederdelen redder den også tit en aften i byen. Den kan bruges til både hverdag og fest. Den fås desværre ikke længere på deres hjemmeside, men tror man kan finde noget lignende!

Cardiganen fra Vero Moda og tørklædet fra Moss Copenhagen er bestemt ikke nogen hemmelighed, at det har været blandt favoritterne her på bloggen. Cardiganen er et godt alternativ til den lækre cardigan fra Acne og den holder virkelig i vask (jeg taler af erfaring eftersom min er vasket 10-15 gange) og tørklædet er bare så lækkert og ligeledes et godt alternativ til uld tørklædet fra Acne.

Fingeringene fra Pieces’s samarbejde med Julie Sandlau er virkelig brugt meget. Faktisk stort set hver gang jeg skal ud. De er så fine sammen med min V-ring fra Jane Kønig og de går tit hånd i hånd sammen. Har fået en mail om, at de lige har fået en ny sending hjem på smykkerne til dem, der er interesserede!

Sidst men ikke mindst er selvfølgelig hende her. Min Mulberry Bayswater. Selvfølgelig er hun på listen. Andet ville alligevel være dumt. Men det bedste skal jo komme til sidst, ikke sandt? ;-). Jeg købte hende i LoftbyLoftet, hvor de havde 30% på et udvalg af deres tasker. Jeg elsker hende mere for hver dag der går og hun er virkelig en investering for livet.

Hvilke køb er dine bedste i år 2013? 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

 1. Uh, jeg ved det ikke helt, for jeg købte faktisk ikke helt vildt meget tøj i 2013, holdt shoppestop det meste af året og var også i Sydamerika i 2 mdr. Og der var ikke de vildeste shopping mulighder 😉 jeg tror, at min smukke bordeaux kjole fra Stine Goya i hvert fald er blandt favoritterne fra 2013 🙂 jeg elsker alle dine køb forresten!

 2. Hvor er det nogle lækre köb du har fået gjort!
  Er helt vild med outfit 1 & 4. Og så ville jeg også önske, at jeg kunne få mig selv til at spare sammen til en mulberry <3

  1. Tak for det :-). Ja, det har også taget mig mange år for at tage mig sammen til at spare op og lade dankortet glide igennem på sådan et dyrt item, men det er det bedste jeg nogensinde har gjort 🙂

 3. Virkelig lækre køb du har gjort dig året igennem 🙂
  Jeg har også selv den sorte kjole fra Moss, og den redder virkelig mange tøjkriser. Jeg har brugt min SÅ meget!

  1. Jeg er så glad for den! Og så sidder den bare altid perfekt og er lige så lækker som da jeg købte den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *