Månedens favoritter; Januar

I anledningen af det nye år vil jeg begynde at opsamle mine favoritter hver måned. Er selv fan af sådanne indlæg, da man får øjnene op for nye produkter og så det skønt, at der allerede er nogle, der har testet produkterne inden man kaster unødvendige penge efter dem.

  • Vichy Deo; Jeg bruger kun roll-on, da jeg ikke kan tåle spray deo. Denne fra Vichy er helt sikkert blevet en kær favorit hos mig. Den virker effektivt mod sved og lugt i en travl hverdag.
  • Eucerin Soothing skin balm ; Denne fortjener egentlig et indlæg helt for sig selv, men nu kommer den med i månedens favoritter. Jeg bruger den hverdag inden jeg går i seng og vågner op med de mest lækre læber. Cremen er meget tyk og bruges på meget tør, revnet eller skadet hud. Den har især været en favorit, da vejret pludselig skiftede fra plus til minus grader. (kan kun købes på apoteket)
  • Keune blend volume; Eftersom mit hår er ret tungt falder det hurtigt sammen foroven og derfor gør jeg ofte brug en form for volume. Denne fra Keune er egentlig en tørshampoo, men synes ofte, at en tørshampoo giver den bedste volume effekt og denne holder hele dagen.
  • Silky Gel Peeling; Denne dybderensende maske har jeg fået brugt to gange. Jeg har ladet den sidde i 5-10 min og derefter skyllet den af med vand. Huden efterlades super blød og lækker. Jeg slutter altid af med en lidt federe creme, når jeg har brugt en maske, da ansigtet trænger til efterfølgende at blive fugtet igennem.
  • L’oréal mythic oil Shampoo; Ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har fået øjnene op for shampoo med olie i, før nu. Håret efterlades super lækkert og det giver ekstra fugt til håret i forhold til en helt almindelig shampoo. Jeg er i hvert fald fan!

DELTAG I MIN KONKURRENCE HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

11 kommentarer

  1. Rigtig godt tiltag! Jeg vil glæde mig til at læse med hver måned 🙂
    Jeg har aldrig prøvet nogen af ovenstående, men det må jeg helt sikkert kaste mig ud i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *