… Her er hun så!

Her er hun så! BAYSWATER MULLEN i en farve, der lige er mig. Jeg har gemt hende længe, men var egentlig ikke meningen. Ville bare gerne have haft hende i et outfit, men I får hende live i lejligheden i stedet for (Hun er vel pæn uanset hvad?). Jeg er helt forelsket i den selvom det “bare” er en taske. Men for mig er det ikke “bare” en taske. Det er det bedste køb jeg nogensinde har gjort og helt sikkert også det dyreste. Jeg har virkelig knoklet min røv i laser på arbejdet for at få råd til min drømmetaske og min familie (mest min moster og bedstemor) var enige med mig i, at jeg havde fortjent den og, at det var en investering for livet. Hun kommer til at hænge over min arm i mange år.

Jeg viste jo en teaser på instagram af hende og alle skrev, at jeg skulle gøre det. Og det gjorde jeg så! Den er købt i LOFT BY LOFTET (Bispensgade, Aalborg), hvor de havde 30% på nogle af deres tasker, punge og sko fra Mulberry. Hvis I er nysgerrige efter at se deres lækre sager kan I smutte forbi deres facebook side HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

48 kommentarer

 1. Sikke et vidunderligt køb! Det er jo netop et køb for livet – og når den er hårdt optjent er den kun endnu mere værd i personlig værdi. Så skønt 🙂 Tillykke med den vidunderlige taske!

  1. Lige præcis! Jeg har virkelig knoklet for den, så blev så glad da hun endelig blev min. Tak for det 🙂

 2. Ih hvor er den fin. Tillykke med den. Jeg har en i mørkebrun og jeg kan ikke forestille mig nogensinde at skille mig af med den 🙂

  1. Tusind tak :-). Den er også vildt smuk i mørkebrun. Den skal også være ved mig resten af livet 🙂

 3. Hun er smuk, Katrine, ingen tvivl om det. Ret tæt på perfekt! Jeg er så vild med den farve, og det ér virkelig en god investering, den har jo en størrelse, der kan indeholde alt, næsten 😀

  1. Jeg er også helt vild med farven, rigtig tøset uden at blive for meget. Mange tak, det er dog ikke den første ;-). Så er allerede meget afhængig 🙂

 4. Tillykke med købet Katrine, hvor er den bare flot – og farven er jo vildt lækker, og dejligt at du ikke bare har købt den i den klassiske kernelæder eller sorte farve, som der går så mange rundt af på gaden i forvejen.

  1. Tusind tak for det Line :-). Er ret vild med farven og tænkte at jeg vil have en farve der var lidt anerledes – uden at være alt for vild :-).
   Og ja, farven ses ikke så ofte, så er rigtig glad for valget 🙂

 5. Så usandsynlig smuk og lækker…
  Rigtig godt køb – jeg tror du bliver mere og mere vild med den for hver dag der går… og så har du ret… den passer altså lige til dig 😉
  Tillykke!

  1. Det tror jeg helt sikkert også, Lise :-). Hun er simpelthen så pæn bare at kigge på! Og mange tak 🙂

 6. Den taske er så lækker, og den her har da bare den mest fantastiske farve.

  Det er virkelig en god investering. Jeg har selv én som endda er købt brugt. Lige om lidt er det fire år siden jeg fik den hjem, og jeg synes kun den er blevet smukkere!

  1. Jeg er så glad for den og rigtig glad for at jeg valgte den farve 🙂
   Det er en rigtig god investering og glæder mig til at bruge den rigtig mange år endnu :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *