Favorit dufte

| Flowerbomb – Victor&Rolf | Chloé | Mademoiselle – Chanel | Skin – Clean |

Jeg har lavet et indlæg før med ynglings parfumer, men der er blevet tilføjet nogle nye siden da,  dog er der stadig nogle af duftene, der hænger ved! Kendetegnet er, at de alle er meget søde i duftet og det er sådan jeg bedst kan lide det. Mine dufte skal ikke være alt for tunge og skal bestemt ikke dufte i nærheden af sæbe! Jeg bruger parfume stort set hver dag, da jeg ellers føler mig “nøgen” uden.

Hvilke dufte er dine ynglings? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Jeg glemmer tit at tage parfume på, da de står inde i soveværelset, og jeg gør mig klar på badeværelset, men når jeg endelig gør, er det også søde dufte som fx Burberry Body, den elsker jeg! 😀

  1. Mine står også inde i soveværelset, men det er også altid der jeg gør mig klar :-). Jeg er også ret vild med Burberry Body, den brugte jeg også en overgang og overvejer om jeg skal have købt den igen 🙂

 2. Jeg er vild med CLEAN’s friske dufte, og har selv Fresh Laundry, Skin og Original stående på hylden.
  Fresh Laundry er dog min ultimative favorit – og sådan en jeg bestemt investerer i igen, når den er tom. Heldigvis har jeg 60 ml 😉

  1. Jeg er også ret vild med dem alle sammen fra clean :-). Og super smart, at man kan købe dem i en lille pakke med alle fire 🙂

 3. Min ultimative favorit er Stella, fra Stella McCartney… Den er krydret, men ikke for meget og med lidt blomster…
  – Chloé er jeg dog også vild med… og så har jeg et had-kærlighedsforhold til Flowerbomb… nogle gange er jeg totalt vild med den…. andre gange bliver den bare for meget for mig… sjovt!

  1. Den tror jeg aldrig, at jeg har duftet. Åh, jeg elsker flowerbomb, synes at den er så lækker 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *