Ebay Goodies #18

| 1. Bluse med blonder | 2. Chunky Tørklæde | 3. Statement Øreringe |

 | 4. Draperet Nederdel | 5. Pumps | 6. Art Print |

Det er lang tid siden, at jeg har lavet en omgang eBay tips sidst. Men sagen er den, at jeg ikke rigtig har givet mig tid til at kigge derinde og min “Watch liste” var ved at være tom og de varer jeg havde et godt øje til, var udsolgt. Nogle af tingene ovenfor, er nogle, der har været på listen længe og som jeg stadigvæk overvejer at bestille hjem. Især de fine art print overvejer jeg at bestille hjem, synes de er så fine og enkle.

Er der noget på collagen du kunne bruge?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. De der artprints er jeg også ret vilde med – og nederdelen er også ret fed 🙂

  – og så må jeg altså lige tilføje, at jeg bliver glad i låget hver gang jeg ser din header, du ser så skøn ud på det billede 🙂

  1. Ja, de er vildt fede. Overvejer godt nok at bestille dem hjem.
   Hvor er du sød, Rikke. Dejlig kommentar at få 😀 <3

  1. Ja, den er altså vildt fin. Overvejer også om den skal klikkes hjem :-). Ja, det er skønt at man lige kan gå ind at tjekke, hvad der ligger på listen 🙂

  1. Har lige klikket blusen hjem, så håber at jeg kan passe den :-). Og nederdelen er så fin, overvejer den stadig lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *