Dagens tip: Moss Copenhagen uld tørklæde

Halløj. Efter jeg snakkede om, hvornår mon Moss Copenhagen vil sætte deres uld tørklæde i produktion igen, var der en sød læser der tippede om, at de allerede var online på deres hjemme. Fedt tænkte jeg! Jeg købte det dog ikke på hjemmesiden, da jeg ikke ville betale de 50,- det koster i porto. Så købte det hos Fandango (Aalborg, Nørregade) i stedet, hvor de havde fået alle farver hjem. Jeg tog det lysegrå, da det vil passe perfekt til mine mørke jakker. Uld kvaliteten er lidt finere i denne omgang – lidt aller det fra Acne, hvorimod det jeg har i bordeaux i lidt mere grov. Tørklædet er sat op med 100,- siden sidst, dvs. det koster 350,-. Men synes stadig det er billigt for et lækkert uld tørklæde. Du kan købe det online her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

  1. Nej, det gør det slet ikke. Kan heller ikke selv klare, når det kradser. Synes det er dejligt blødt og varmer godt her om vinteren.
   Jeg bruger det stort set hver dag 🙂

 1. Ok tak for svar:-) ved du hvilken slags uld det er? For normalt kradser uld jo,medmindre det er alpaca (baby) uld….

  1. Jeg mener det er lammeuld, men er ikke helt sikker, da jeg har klippet vaskemærket af.
   Men jeg synes ikke, at det kradser 🙂

 2. Lækkert tørklæde!! Må jeg spørge om det fælder? Har nemlig lige købt et fra gina tricot som fælder utroligt meget, hvilket er enormt træls når man har en sort jakke på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *