Dagens tip: Draperet Kjole

I sidste uge var jeg et smut forbi Gina Tricot, da jeg havde set denne smukke kjole på deres hjemmeside. Jeg var så heldig, at de allerede havde fået den hjem i butikken. Tænker at den skal på til årets første julefrokost på lørdag. Den er også at finde på Gina Tricots hjemmeside, hvis ikke I har en GT butik i nærheden og til den nette sum af 149,- kan man næsten ikke lade være. Jeg viste den på instagram og I kan se et billede med den på lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

36 kommentarer

    1. Ja, prisen er helt fantastisk! Så kunne ikke lade være. Må også prøve at begrænse mig og få solgt ud af garderoben 🙂

    1. Hehe kender det godt. Manglede den heller ikke. Men tænkte, at den sagtens kunne bruges til både hverdag og fest 🙂

  1. Den er faktisk virkelig virkelig fin, og måske en der klæder mine former ed den drapering. Glider den let op eller noget? Altså sådan så man hele tiden skal gå og hive ned i den?

    1. Nu har jeg kun gået rundt i den herhjemme i en times tid og synes, at den sidder rigtig fint og klæder ikke op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *