Dagens #55

| Nederdel – Ebay | T-shirt – Mango | Blazer – Fade to W (Similar here) | ShopperDecadent | Tørklæde – Tiffany | Solbriller – H&M | Armbånd – COS, Mille Rubow | Fingerringe – Kranz & Ziegler, Carré, Moss Copenhagen |

Behøver jeg at sige, at jeg elsker min pink blazer? Den gør mig altid i godt humør og kan pifte ethvert outfit op. Den er desværre købt i sommerferien og er ikke online mere. Men kan se, at den er kommet i sort i stedet (se linket under billedet). Første gang jeg viste jer blazeren var i dette outfit, hvor også nederdelen var den samme. En kombination jeg rigtig godt kan lide, uanset om det er med bare ben eller strømpebukser. Decadent tasken er også forholdsvis ny og er købt på Trendsales. Den har den perfekte str., hvis man skal på en lille weekendtur.

Håber I havde et rigtig godt nytår. Jeg holdte den med en masse tøser fra Gymnasiet i Århus og havde en rigtig god aften med god mad, drikke og snak. Dagen i går blev brugt på sofahygge og TV. I dag kalder virkeligheden og job igen – kan I have en dejlig dag :-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Hvor er det bare et skønt outfit og kan godt forstå at du er vild med din blazer 🙂
    Og så er jeg misundelig på din frisøre. Den vil jeg også gerne kunne lave!!

    1. Mange tak for det søde Ida :-).
      Den er skam ikke så svær at lave. Bare sno håret i begge sider og saml det i et elastik i siden 🙂

    1. Mange tak for det. Det er dog ikke helt taget den 2. januar. Kunne være lidt sejt at have så meget overskud den dag 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *