Dagens #56

| Kjole – Object | Støvler – Gina Tricot | Læderjakke – Zara | Tørklæde – Moss Copenhagen | Ringe – Jane Kønig, Pieces “Julie Sandlau”, Moss Copenhagen |

I starten af december måned var jeg et smut i Århus for at mødes med nogle søde blogger piger. Vi hyggede på café “slap af” med god mad, snak og ikke mindst lækre gaver. Pigerne, der havde arrangeret eventet, havde gjort det så godt! Jeg var iført min nye kjole fra Object som jeg synes er vildt fin i farven og passer til de mørke farver her til vinteren og selvfølgelig ynglings tørklædet fra Moss Copenhagen (som de i øvrigt gerne må sætte i produktion igen, tak!). Ringene fra Pieces er også nye og bliver brugt flittigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

    1. Tak for det :-). Seriøst? Det vidste jeg ikke. Har ellers holdt øje. Kan også se, at de har sat tørklædet 100 kr, men skal vist have det klikket hjem alligevel 🙂

    1. Jeg kunne muligvis godt være interesseret i at sælge den. Tror den er umulig at opdrive. Min er en str. M, hvis det er.

      1. Det er da ualmindelig godt service. Men bruger normalt str. S, så jeg tror den bliver for stor desværre… Men kan du se style navn et sted?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *