Tak for i år; 2013!

 Så lakker året mod sin ende. Jeg synes selv, at det har været et fantastisk år med en masse nye oplevelser, nye venskaber og ikke mindst spændende udfordringer med bloggen. Velkommen til alle de nye læsere og tak til alle jer, der gider at følge med. Jeg er evig taknemmelig. Jeg håber, at I har haft nogle fantastiske juledage med familien og dem I holder af. Jeg har kunnet få sneget nogle julefrokoster ind og en tur i byen ind i programmet selvom jeg stort set har arbejdet hele julen – men det er altid skønt at være på min arbejdsplads om julen, så jeg klager ikke (… kun lidt)!

Sidste år skrev jeg en masse nytårs fortsæt ned. Det vil jeg ikke gøre i år. Jeg kan ikke holde dem. Men nogle af dem har jeg taget til eftertragtning og dem vil jeg også viderebringe i det nye 2014. Jeg har igennem 2013 lært at lytte til mig selv og jeg har lært at sige fra i forhold til at stresse min krop på arbejdet og med aftaler, og så er jeg ikke mindst blevet færdiguddannet socialpædagog. Jeg har gjort mig et drømmekøb (ja, jeg skal nok snart stoppe med at fable om det og få den vist!). Det er et køb jeg aldrig kommer til at fortryde og det er et køb jeg muligvis aldrig kommer til at gøre igen. Jeg håber, at 2014 vil bringe mig endnu flere oplevelser, både på privaten og på bloggen.

TUSIND TAK for i år alle sammen. Det har været en kæmpe fornøjelse fra min side af. Vi ses i det nye år <3

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

29 kommentarer

 1. Tak for år 2013, glæder mig til at følge med i 2014 🙂
  Godt nytår til dig, håber du får et brag af en aften!!!
  Kram W

  P.S. Lad os da for pokker så snart få lov at se den taske 😀

  1. Tak for det Winnie :-). Og tusind tak fordi du gider at følge med på bloggen. Håber også, at du får en dejlig aften :-).
   Jeg lover, at jeg nok snart skal få den vist – det må være et nytårsfortsæt 😉

 2. Rigtig godt nytår. Og tak for en god blog, glæder mig til at læse med næste år også 🙂 Håber du får en fantastisk aften i aften 🙂

  1. Tak og i lige måde, søde V :-). Tak for din søde kommentar, den varmer – dejligt at du gider at læse med 🙂
   Håber også, at du får en rigtig dejlig aften 🙂

  1. Glæder mig også til at få det vist ;-).
   Tak og i lige måde. Håber at du havde en fantastisk aften :-). Hehe, tak! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *