Selvforkælelse med Comwell & V6

Det bliver koldere og koldere i lille Danmark og det kan bestemt mærkes! Især tager kulden rigtig meget på min hud på grund af det store vejrskifte, der lige pludselig er indtruffet. Og det sker hver hvert år for mig, når vi rammer de kolde temperature og omvendt når vi går fra kolde til varme temperature. Så vigtigst af alt, er at bruge en lidt federe creme om vinteren end om sommeren. Comwell har i samarbejde med Matas udviklet en masse lækre spaprodukter, som bruges på alle Comwells hoteller. Jeg har allerede taget body scruben i brug og ens hud føles så lækker bagefter. Ligeledes er håndcremen også super lækker og god til tørre og sprækkede hænder og en god håndcreme er et musthave i mit arbejde som pædagog.

Ikke nok med at min hud er blevet rigtig lækker og klar til vinteren, så er mine tænder også. Jeg spiser ofte tyggegummi, da det stiller min sukkertrang. V6’s tyggegummi hjælper med at neutralisere de plaksyrer som dannes, når du har spist eller drukket – især når du har drukket noget der skader tænderne (sodavand, kaffe, te og juice).

Desuden kører V6 en konkurrence, hvor du kan vinde et spa-ophold på Comwell til en værdi af 4.400,-. Alt du skal gøre er, at du skal indsende et billede af din kvittering for køb af to pakker V6. Pakkerne skal være købt i perioden 19. august (2013) til 7. marts (2014) og den 10. marts vil der blive trukket en vinder. Du kan læse mere om konkurrencen her.

// Produkter modtaget som gave //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *