Nyt til smykkesamlingen; Jane Kønig

Så fik jeg den endelig klikket hjem, har ønsket mig den rigtig længe – øreringen fra Jane Kønig! Den har været på min ønskeliste et utal af gange og da jeg havde et gavekort til Jane Kønig var den oplagt at klikke hjem. Øreringen fås både til højre og venstre øre. Jeg købte dog kun en enkelt. Hvis du er interesseret i at give den som gave, eller måske har lyst til at forkæle dig selv, kan den fås lige her. Jeg overvejer selv at klikke dette par hjem, de ville passe perfekt i det ene øre sammen med øreringen ovenfor (selvfølgelig i det andet). Selv har jeg skrevet en del fra Jane Kønig på ønskesedlen til jul og håber, at nogle af dem ligger under træet.

Hvad synes I om den? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

52 kommentarer

    1. Hehe, jeg vil også gerne have den til det andet øre :-). Den er da i hvert fald til at komme til for penge 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *