“Juleferie” med benene oppe!

Findes der noget hyggeligere end at smide benene op med en varm kop te, et blad og levende lys? Det er i hvert fald, hvad jeg har gjort de sidste par dage. Jeg har nemlig haft “juleferie” siden i torsdags. Meen jeg skal så også arbejde stort set alle juledagene, dog har jeg heldigvis fri juleaften, så jeg kan nyde den sammen med min familie. Sådan er det at arbejde på døgninstitution! Nogle af de ting der falder mig i øjnene i forhold til de forskellige mode- og livsblade er uden tvivl det, at der er meget fokus på kost, sundhed og motion. Selv tænker jeg meget over, hvor meget jeg tager indenbords under juledagene og prøver så vidt muligt selv at spise nogenlunde sundt de dage, hvor man kan blive “fri” for julemaden. Forstå mig ret, jeg eeeelsker julemad, men når det drejer sig om flere dage, kører jeg simpelthen træt i det og det er begrænset, hvor meget jeg får besøgt fitness centeret den sidste del af december. Derfor får jeg også en del inspiration fra diverse blade og deriblandt har Femina nogle lækre og sunde opskrifter som er et godt alternativ til den fede julemad. Mange af opskrifterne er også julepræget, så det behøver altså ikke være kedeligt at lave lækkert og sundt julemad. Håber I får nogle dejlige juledage med dem I holder af 🙂 GOD JUL!

// I samarbejde med Femina //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Åhh hvor kan jeg nikke genkendende til det der med at blive træt af julemaden… Jeg holder mig til min normale regel, jeg spiser til jeg ikke er sulten længere, så slipper jeg da for at være så mæt at jeg f.eks. ikke kan danse om juletræet, som en anden en her på matriklen ikke kunne et år…

    Rigtig glædelig jul..

    1. Det burde jeg også. Men nogle gange kan jeg slet ikke styre mig. Har heldigvis ikke rigtig fået noget af det igennem december, men vil prøve at begrænse mig :-).

      Rigtig god jul til dig også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *