Første udsalgskøb og endnu et (lille) tip!

 I torsdags fik jeg gjort mit første udsalg efter jul (rimelig oplagt eftersom det var den første dag butikkerne havde åbnet ;-)). En veninde og jeg kørte et smut til Gistrup i butikken Sirup som jeg snakket om så mange gange før. De havde 50% på alle deres udsalgsvarer. Jeg endte med at købte ovenstående sko fra Shoe Biz, en Ganni kjole og en kjole fra Moss Copenhagen. Er simpelthen så glad for købene og kunne have slæbt meget mere med hjem, men prøvede at holde mig i skindet!

Men til jer der ikke lige bor nær butikken, så har jeg et lille tip. Sirup startede nemlig webshop (kig lige her) op for en månedstid siden og fra kl. 15 i dag, er der også 50% derinde. Det er virkelig et kig værd, for hold da op der er mange lækre sager!

Har du fået købt noget under udsalget? 🙂

Vinderen af den sidste advents konkurrence blev kommentar nr. 25 som Trine stod bag. Stort tillykke til dig. Får sendt en mail af sted i din retning. Tak til alle, der har deltaget i mine advents konkurrence <3. Og så rundende bloggen 600 faste læsere – jeg er så glad. Tusind tak <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Tak for tippet… jeg skal fluks ind og kigge…
    Det kan jo være, at der er noget af det jeg går og venter på kommer på udsalg 😉
    Støvlerne er vildt fede… og rå – dem kommer du helt sikkert til at elske 🙂

    1. Ja, præcis! De har i hvert fald en masse lækre sager! Er allerede ret glad for dem og de er så gode at gå i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *