Dagens tip: Tykke billige strømpebukser

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg stort set kun går med kjole eller nederdel uanset vejret. Derfor måtte jeg på rov efter et par tykke strømpebukser, for tynde strømpebukser i den her kulde er simpelthen no go! Fandt disse i H&M til 129,- for 2 par. De er super lækre i kvaliteten og ikke mindst tykke. Så nu kan jeg gå vinteren i møde uden at fryse helt så meget!

VIND EN OMGANG SELVFORKÆLELSE FRA COMWELL & v6 HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

13 kommentarer

 1. Åh jeg skal også have købt. Jeg har brugt strømpebukser fra h&m i evigheder, men valgte for et par måneder siden at afprøve nogle fra Føtex samt nogle fra primark ( købt i Irland) fordi de var virkelig billige. Nu må jeg tilbage til h&m igen for samtlige 5 par!!!! Er gået i syningerne og jeg får derfor gnavmærker på inderlårene hver gang jeg har dem på. Det sker altså bare ikke med dem fra h&m!

  1. Åh, der findes ikke noget værre! Jeg købte selv nogle fra et supermarked, da de var ret billige. Jeg havde det vildeste gravmærker ved lår og baller :s. Især hvis de har været i nylon.
   Det er noget så smertefuldt! Men disse er virkelig lækre og bløde at have på 🙂

  1. Ja, synes også de gør det ganske godt. Også i og med at jeg altid formår at lave hul i dem, så vil ikke kaste mange penge efter et par strømpebukser.
   Dem fra wolford er så lækre, men af samme problem som ovenstående køber jeg dem ikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *