Dagens #53

| Nederdel – Pieces | Skjorte – H&M Trend | StøvlerRugged Gear | Læderjakke – Zara | Ur – Monol |

Et dagens fra i går, hvor vejret var gråt, trist og ikke mindst koldt. De tynde strømpebukser skal vist meget snart skiftes ud med nogle tykke, ellers kommer jeg ikke igennem vinteren i kjole! Noget af det smukkeste ved Aalborg uanset vejr, er helt sikkert havnefronten. Jeg elsker den og den har så mange flotte kontraster og farver. Hvis I en dag kommer til Aalborg, så lov mig at tag et smut forbi havnen (især om sommeren, hvor havnen sprutter af liv g glade mennesker). Nok om Aalborgs havnefront! Jeg har et par nye items på, bl.a. nederdelen som jeg købte til halv pris for et par uger siden og så har jeg modtaget et par lækre og varme støvler fra Rugged Gear.

VIND VALGFRIT SMYKKE FRA MILLE RUBOW HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. Det er den også, i uld lignende materiale :-). Ja, burde godt nok også snart skifte dem ud – det andet er simpelthen for koldt.

    1. Den har jeg fundet i Pieces på Bispensgade, men tror da at de har den flere steder (hvis du altså har flere) :-). Tak skal du have 🙂

  1. Rigtig fine billeder på havnen – selvom den nu ser lidt hærget ud efter stormen 😉 Det er så skønt dernede om sommeren. Er ret vild med din nederdel, den er super fin.

  2. Hvor ser du fin ud, søde Katrine. Julie og jeg var faktisk også nede på havnen og fotografere i går, lidt sjovt. Et lille hint: tag gennemsigtige nylon strømpebukser under de sorte nylon strømpebukser. På den måde kan du bedre holde varmen, uden at have uldstrømpebukser på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *