Aveny

Er der nogle af jer, der har hørt om webshoppen Aveny? Hvis ikke, så forhandler webshoppen smykker og ure i forskellige prisklasser. De har blandet andet et stort udvalg indenfor vielsesringe, smykker til børn, de populære marguerit smykker og meget mere. Webshoppen forhandler desuden mærker såsom Spinning, STORY by Kranz og Ziegler og JewlsCPH. Ovenfor har jeg fundet lidt af det som meget gerne måtte flytte ind hos mig, især væguret fra Arne Jacobsen som ville være rigtig fint ude i mit køkken og så er jeg ret vild med armbåndsuret, ligeledes fra Arne Jacobsen. Elsker det minimaliske look og ikke mindst romertallene! Endvidere har jeg fundet lidt oxiderede smykker (det kommer ikke som nogen hemmelighed, at det lige er den metal art, der er min favorit!). Hvilken metal art er egentlig jeres favorit? Guld, Sølv eller oxideret? Engang gik jeg ofte med sølv, men det er bestemt skiftet ud med det oxiderede og er næsten den eneste “slags”, der er at finde imellem mine smykker. Desuden kører Aveny fri fragt i hele Danmark og julegaverne kan byttes helt frem til den 15. januar 2014 og har en leveringstid på 1-3 dage.

// I samarbejde med Aveny //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Jeg ville virkelig os gerne give min højre hånd for AJ armbåndsuret!! så bare med sort rem 🙂 er vist nødt til at ønske mig det til min kandidat 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *