Braun Silk-épil 7, wet&dry

Mangler du stadig lidt ønsker til din ønskeseddel til jul? Så kunne Brauns nye Silk-épil 7, wet & dry, være en god mulighed til at komme på listen. Jeg bruger stort set altid selv skraber og skum, når jeg barbere be, da jeg i mine teenager år, havde en ubehagelig oplevelse med en epilator jeg lånte af min mor dengang. Mine ben var fuldstændig ødelagt og prikket efter jeg havde brugt den og mine ben gjorde ondt mange dage efter, av av! Men det er selvfølgelig også ved at være mange år siden og der er efterhånden kommet bedre eplikatorere til siden som ikke niver hårene voldsomt ud. Den nye eplikator fra Braun kan tage hår helt ned til 0,5 mm og kan samtidig bruges i badet, hvilket er et kæmpe plus for mig! Det andet gode ved en eplikator er selvfølgelig, at det tager længere tid før hårene vokser ud igen end hvis du bruger en almindelig skraber, hvor hårene vokser ud efter 3-4 dage. Det siges, at med en eplikator som denne, tager det op til 4 uger før hårene er vokset ud igen. Hvor dejligt kunne det ikke lige være kun at barbere ben én gang om måneden?

// I samarbejde med Braun //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *