Mine favorit smykker

I august måned lavede jeg et gæsteindlæg hos søde Mette, som desværre har valgt at stoppe med at blogge. Indlægget omhandlede mine ynglings smykker og jer, der ikke fik læst med ovre hos Mette, skal ikke snydes for det 🙂

Mille Rubow | Marc Jacobs by Marc Jacobs | Pilgaard&Frederiksen | Blond accessories |

Alle armbåndene på billedet er fra en dansk designer undtaget mit Marc Jacobs armbånd. Mille Rubow er en ny designer som jeg finder virkelig inspirerende og hende har jeg lavet et indlæg om tidligere her. Alle hendes smykker er håndlavede i hendes lille værksted i Århus og alle sammen unikke. Marc Jacobs armbåndet har jeg fået af min bror i julegaver og passer til stort set alt. Pilgaard&Frederiksen armbåndet har jeg købt af designeren selv, som bor i en lille by tæt på Aalborg. Det minder meget om det fra Yvonne Koné, men bare til en langt billigere pris og i lige så god kvalitet. Blond accessories armbåndet er købt på et lagersalg og passer også til alle lejligheder.

| Carré | Moss Copenhagen | Mille Rubow | Jane Kønig | Pernille Corydon |

Jeg går stort set altid med fingerringe og dem på billedet er absolut ynglings og havde faktisk lidt svært ved at vælge ud af alle dem jeg har (der er selvfølgelig kommet lidt flere favoritter til efter at indlægget er lavet). Carré ringen vandt jeg til et Carré event som Camille fra Clamour4Glamour stod for. Kendetegnet for alle mine ringe er, at de enten er i sølv eller oxideret materiale. Jeg er ikke så frygtlig meget til guld som man også tydeligt kan ses i gennemgangen af mine smykker.

| Marc Jacobs by Marc Jacobs | Moss Copenhagen | Moss Copenhagen |

Engang gik jeg ofte med øreringe, men det hører sig desværre til sjælenhederne lige for tiden. Jeg sover aldrig med mine øreringe i og derfor glemmer jeg også at tage nogle nye i. Men disse på ovenstående billede er blandt favoritterne, hvis jeg skal vælge nogle enkle øreringe. Fjerøreringene fra Moss Copenhagen er så fine, når de kommer på og bruger dem, når jeg har sat håret op, så de kan komme ordentlig til sin ret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

 1. Hvor har du nogle lækre smykker 🙂 Jeg har selv kigget på øreringene fra Moss Copenhagen i et stykke tid nu – kan være det er ved at være på tide at få dem klikket hjem!

 2. V ringen har siddet på mig lige siden jeg fik den i fødselsdaggave for et par måneder siden. Den er jeg simpelthen så glad for.

  Mille Rubow smykkerne er jeg især misundelig over. De er virkelig smukke 🙂

  1. Den er også fed og anerledes :-). Mille Rubow laver de smukkeste smykker og så er glad for dem jeg har fået af hende 🙂

  1. Marc Jacobs øreringene er de runde og de er købt i Marc Jacobs i Århus. Fjerøreringene er fra Moss Copenhagen og købt hos Sirup i Gistrup 🙂
   Super fin gave idé – held og lykke med søgningen 🙂

 3. Hej Kathrine
  Kan du eventuelt huske hvad fjer øreringene fra Moss Copenhagen hedder?
  Jeg forsøger desperat at erstatte et par jeg har mistet, og Moss Copenhagen skal bruge et navn for at finde ud af om de har dem på et lager et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *