Juleønsker #1

| Broste Copenhagen Pudebetræk | Clinique: Even Better Eyes | Anétmai PlakatONLY Kjole | Viktor&Rolf Flowerbomb | Mille Rubow Ring | Royal Copenhagen Lysestager | Eames Stol |

Min ønskeseddel er lang som altid til jul (og til min fødselsdag). Nogle ting går igen og andre ting er jeg blevet klogere på og har valgt at slette på listen, haha! Jeg ønsker mig stort set altid en parfume og denne gang er min flowerbomb løbet tør og da den er blandt mine ynglings, er den selvfølgelig skrevet på. Mille Rubow ringen er bare så super smuk i al sin enkelhed og står også højt på listen. Eames stolen ønsker jeg mig sådan set fire (!) stks. af, men da de er i den dyre ende bliver det vist bare et tilskud dertil. I forhold til Royal Copenhagen, er det ikke kun lysestagerne, der står på listen, men generelt Mega Musselmalet fra Royal Copenhagen. Er vild med det og vil gerne tilføje mere til min samling :-).

Håber at I kunne finde lidt inspiration på collagen :-). Hvad er dit højeste ønske i år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

    1. Ja, ringen er bare så sindssyg flot! Øv, at du ikke kan finde den. Kan også se, at den er ved at være udsolgt i de fleste str. på zalando 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *