Dagens #51

| KjoleSt. Martins |

Billeder indenfor i en forholdsvis mørk lejlighed bliver altid slørede medmindre man bruger blitz og det nægter jeg altså – så på forhånd undskyld for lidt ringe kvalitet! Men jeg ville vise jer min nye kjole som jeg havde på til min venindes 25-års fødselsdag. Jeg har fundet den på lagersalg.nu, hvor der er mange lækre sager til billige penge. Det er den perfekte LBD med fine detaljer på ærmerne. Den har en dyb udskæring uden det bliver for vulgært. Den er i lækker kvalitet og sådan en kjole man kan danse i hele aftenen lang. I kan finde flere lækre sager fra St. Martins her :-). Desuden kan I følge lagersalg.nu på facebook og på instagram under lagersalgnu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

  1. Jaa jeg ville godt nok os gerne prøve at have sådan noget fantastisk hår!! 😀 bare lige engang imellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *