Dagens #49

Tyl SkørtEbay | T-shirt – A Question Of (Similar here) | Læderjakke – Zara | Støvler – Gina Tricot | Tørklæde – Moss Copenhagen | Øreringe – Pieces |

Kan jeg sige andet end, at jeg elsker mit tyl skørt? Det er ligesom at være barn igen, svingende med armene ud til siderne og skørtet med. Det var i hvert fald, hvad jeg gjorde, helt ubevidst! Hun er helt sikkert en efterårs favorit og det er absolut ikke sidste gang hun kommer på bloggen. Jeg kørte skørtet ned i en nedtonet og rå stil med læderjakke og Give a shit T-shirt og det fungerede egentlig ganske fint. Måske jeg bliver lidt mere vild næste gang og måske så vild at jeg køber den i en vild farve! Hvis du selv har et godt øje til det, kan det købes lige her. Jeg nævnte, at jeg havde købt lidt sager med hjem fra Moss Copenhagen. Tørklædet er én af delene. Det fås desværre ikke på deres hjemmeside endnu, men det skulle efter signende komme snart 🙂

DAY KONKURRENCE HER – sidste chance!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

32 kommentarer

    1. Tak for det søde Line :-). Jeg elsker tyl og den skal helt sikkert bruges noget mere her til efteråret/vinteren 🙂

    1. Ja, det gør det :-). Både mørkt og lyst. Men det er ikke at finde i butikkerne lige nu. Fik at vide at det meget gerne skulle komme i den her måned 🙂

  1. Årh hvor er dit hår blevet lyst skatte!! 😀 Såå fint!! og kan godt forstå du blive helt barnlig igen at få sådan et fint skørt på 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *