Dagens #48

Cardigan – Filippa K | Bukser – Ganni | Top – Envii | Støvler – Gina Tricot |

Et dagens fra en weekend, hvor jeg var i Århus hos min gode ven K. Jeg fik shoppet en lille smule og kom selvfølgelig forbi Moss Copenhagen, hvor der røg lidt med hjem som jeg ikke har fået vist på bloggen endnu. Og så har jeg endelig fået fat i Ganni bukserne, er de ikke fede? Jeg elsker dem i hvert fald allerede og de er så behagelige at have på! Beklager de knap så gode billeder, men nogle gange må man gå på kompromis, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side, så det blev på den udendørs terrasse.

DAY KONKURRENCE HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

    1. Tak for det Julie :-). Men må ty sig til en fotograf, når man har en ved hånden, selvom personen ikke er øvet ;-). Men synes nu, at han klarede det meget godt :-).

  1. Årh det ser behageligt ud det tøj – pænt hyggetøj 🙂 og Du ser simpelthen bare godt ud i alt skatte 🙂

    1. Hehe, det var der faktisk en ældre dame, der også sagde til mig for noget tid siden, så måtte jeg lige forklare hende, at det blev jeg nødt til engang imellem 😉

    1. Den er desværre ved at være 2-3 år gammel :-(. Men prøv at ring til Filippa K, det kan være, at de har nogle til at ligge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *