3 kjoler på budget til de kommende julefrokoster

| H&M Maxi kjole 149,- | Envii Bolette kjole 350,- | ONLY Draperet Kjole 240,- |

Jeg har selv været til årets første julefrokost. Den årlige med klassen fra gymnasiet. Skønt stadigvæk at ses, selvom det er 5 år siden vi gik ud. Denne fest var dog en temafest (som altid!) og derfor blev den fine kjole afløst af en gammel mormor sag, store smykker og gråt hår som nogle af jer nok har set på instagram ;-). For mit vedkommende er der først julefrokost igen engang i det nye år med arbejdet, men derfor kan man da godt være på forkant! Selv har jeg købt kjole fra H&M – den er så fin på og til 150,- er det næsten for dumt at lade være og ligeledes er den er en meget mulig kandidat til nytårsaften. Kjolen fra ONLY er jeg også rimelig hooked på og tænker, at den snildt kunne redde en tur i byen med tøserne! Bolette kjolen har jeg selv i sort og den sidder som en drøm, især til os med lidt på sidebenene pga. pasformen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

  1. Den skal jeg helt sikkert bestille hjem så. Synes simpelthen, at den er så fin. Hvilken str. har du taget? 🙂

 1. Den er vildt flot den fra H&M og virkelig billig! Jeg tror selv jeg vil smutte i Only og se efter den draperede sag. Måske min gravide mave han klemmes ned i den synes nemlig den er super flot 🙂

  //Charlotte

  1. Den er så fin! Og virkelig i lækker kvalitet i forhold til prisen. Den kunne være så fin med din gravide mave 🙂

  1. Præcis! Nu er kjolen fra ONLY altså også bestilt hjem ;-). Gik i panik i går, da jeg ville bestille og den var væk i min str. 😉

 2. Jeg er ret vild med Envii kjolen! 😀
  Den tror jeg, at jeg må sætte tid af, til at komme ind og prøve en dag. Men jeg ville nok gemme den til nytår ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  1. Kan i hvert fald sige, at den sidder super godt :-). Men den kunne sagtens være oplagt til nytårs aften.

 3. Øj de er fine alle tre – og til den pris burde man næste købe to 😉
  – i øvrigt rigtig fedt med udklædningsfest… det elsker jeg bare – det giver bare altid en super skøn stemning allerede fra starten 🙂 (og du var da så gammel og fin :-))

  1. Præcis. Jeg har også bestilt ONLY kjolen hjem og håber, at jeg kan passe den :-).
   Hvor er du sød, Lise. Tak ;-). Synes også selv, at det er ret sjovt.

 4. Jeg er nok mest til only sagen – lange ærmer, så fryser jeg ikke 🙂
  Men den fra HM synes jeg også er ganske fin og tænker sol og sommer 🙂

  1. Har også lige klikket den hjem. Glæder mig meget til at hoppe i den og så kan den jo bruges både til hverdag og fest 🙂
   Den fra H&M er så fin i virkeligheden og glæder mig meget til at få den på til nytåret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *