Opskrift: Lakse- og spinat tærte

Jeg er begyndt at lave en madplan hver uge (min lille autist hjerne elsker lister ;-)) og det går egentlig meget og kan godt lide, at der er lidt struktur over det jeg spiser og hvad der skal købes ind. Når jeg laver mad til mig selv, gider jeg ikke, at det tager lang tid at lave, da jeg oftest er ret træt efter en lang dag på jobbet. Nogle gange eksperimentere jeg meget og andre gange er jeg lidt mere sikker i min madlavning. Denne gang forsøgte jeg med en lakse- og spinat tærte for første gang og resultatet blev egentlig ret godt og derfor vil jeg gerne dele opskriften med jer (på opfordring af jer på instagram).

INGREDIENSER:

 • 2 ferske lakseportioner
 • Frosset hakket spinat
 • 6 æg
 • Mælk
 • 1 tærte dej (har købt den færdig – jeg er doven!)
 • Salt & peber

FREMGANGSMÅDE:

 • Fordel dejen i et tærtefad og bag bunden i 10 min i ovnen på 200 grader. Kog de 2 lakseportioner i 10 min. Lad dem køle af og fordel dem på tærtebunden. Tag det frosne spinat og fordel dem ovenpå laksen. Pisk de 6 æg med mælk, tilsat salt og peber. Fordel æggemassen i tærtefadet. Bag tærten i 35-40 min på 200 grader. Når det frosne spinat er “tøet” op, tag der en gaffel og “rod” lidt rundt i det, så det bliver fordelt godt i tærtefadet.

… Velbekomme 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

 1. Hej!

  Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

  Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

  Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

  For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Hav en dejlig dag!

  Med venlig hilsen
  – Elin, Findeopskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *