Modeshow Hos Sirup

I mandags var jeg til modeshow sammen med nogle dejlige damer hos Butik Sirup (som jeg også tit har skrevet om i tidligere indlæg). Selve modeshowet foregik inde på Stygges fiskerestaurant, hvor der blev serveret tapas, bobler og vin. Som de mad glade damer vi er, var vi ofte at finde oppe i buffeten, for hold op det var så godt! Så helt sikkert et sted jeg gerne vil anbefale af tage hen at spise.

Jeg forelskede mig i meget af tøjet, hvor der var lækre ting fra Ganni, Moss Copenhagen, Muubaa, Object og meget mere. Holdte mig dog i skindet og købte ikke noget med hjem, selvom der var 25% på alt tøjet og i det efterfølgende dage var der 20% på hele butikken, hvis man viste sin billet for aftenen. Butikken er helt sikkert et besøg hver og lige om snart starter de en webshop op, så jer der ikke bor i Aalborg og omegn har mulighed for at få fingrene i deres lækre varer. Men indtil videre kan du tage et smut forbi deres facebook side her!

HUSK AT DELTAG I KONKURRENCEN OM EN VERA VEGA RING, HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Det ser hyggeligt – jeg glæder mig sådan til at besøge Stygges Fiskebuffet efter de også har fået tapas på bordet, er i forvejen helt tosset med udbuddet (;

    – Anne

  2. I need to to thank you for this gоod read!! I certaіnlу lοѵed evегy bіt оf іt.
    ӏ havе gоt уou bоok-markеd to loοk at new
    things you ρoѕt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *