JOAN KYNEB

I sidste uge var jeg et smut forbi Joan Kyneb på Lille Nygade 9 i Aalborg. Jeg blev mødt af det sødeste personale som er parat til at forkæle sine kunder og give sine kunder de bedste råd. Jeg er vild med butikken og Joan har de lækreste sager i butikken og handler bl.a. Filippa K, Maison Scotch, Muubaa, Plus Fine, Line&jo og mange flere! Jeg forelskede mig i mange af de flotte items (også derfor det enorme billede spam!) og derfor er der allerede skrevet en cardigan fra Filippa K på ønskelisten. Joan sender også gerne ud, hvis der er nogle af tingene, du har forelsket dig i og ikke har mulighed for at komme fysisk forbi butikken.

  • Besøg Joan Kyneb’s facebook side her. “Synes godt om” siden og vær’ med i lodtrækningen om et gavekort på 3000,- til brug i hele butikken. Desuden holder butikken fødselsdag d. 4. og 5. oktober og der vil være goodiebags til de første 30 handlende kunder.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

7 kommentarer

    1. Ja, den er sååå pæn! Har du deltaget i deres konkurrence? – Der er så mange fine sager i butikken.

  1. Jeg tror lige, at jeg har forelsket mig godt og grundigt i de fine smykker fra billederne! Hold nu helt op, hvor var de fede! Tror hellere at jeg må deltage i den konkurrence 😉

    1. De har så mange fine ting og kan klart anbefale den :-). Ja, armbåndene er de ikke bare fine? Dem ville jeg i hvert fald gerne have fingrene i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *