Gadgetcity.dk

Jeg har været så heldig at modtage et par høretelefoner fra Gadgetcity.dk. De høretelefoner som medfulgte til min Iphone gør ondt at have i ørene og “flappen” ved mit øre er helt ømt efter at have haft dem i brug i kort tid! Men disse jeg har modtaget fra Gadgetcity løser problemet i og med, at de er formet efter øret. Ikke nok med, at de sidder godt, så giver de også ekstremt god lyd. Høretelefonerne koster kun 89,- og fås i mange forskellige farver. Find dem lige her.

Udover høretelefoner sælger Gadgetcity også andre fede gadgets såsom cover til iPhone 4s + Iphone 5, lader til telefonen, docking stations, USB-lader til bilen og meget mere til Iphone (og andre telefoner som har samme station som en Iphone). Det gode ved hjemmesiden er, at de sælger til alle slags Iphones. Det vil sige, at jer som stadig ejer en Iphone 3 (ligesom jeg!) stadig kan købe ting derinde. Selvfølgelig er udvalget af udstyr til Iphone 4 og Iphone 5 selvfølgelig større!

Jeg synes overordnet, at priserne er rigtig gode inde på hjemmesiden og ligeledes har webshoppen gratis levering og de leverer fra dag til dag og har op til 30 dages fuld returret.

Se mere på deres facebook side lige her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Det har du helt ret i, heldigvis er disse noget billigere :-). Ja, jeg har også hørt det fra flere, så dejligt de endelig har lavet nogle ordentlige høretelefonener 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *