Ebay Goodies #17

Bearnie | Camera Strap | Large Shoulder Bag |

| Harem Pants | Tiger T-shirt | Long Maxi Cardigan |

| Statement Necklace | Pencil Purse | Cross Body Handbag |

Synes efterhånden det var ved at være tid til at få lavet en omgang eBay tips igen! Denne gang en lidt blandet land handel, men ville bestemt gerne eje alle tingene. Har selv købt hele nederste række på collagen. Tasken er super fin i virkeligheden og virker til at være okay kvalitet. Kamera stroppen skal jeg lige få mig taget sammen til at få sat på mit  kamera. Ellers tror jeg, at jeg skal have fat i den bordeaux bearnie og etuiet til penslerne.

Er der noget, der frister på collagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Det hele frister jo 😉
  Beanies kan man aldrig få nok af her til efteråret.. Hehe
  Og ville elske at se din nye taske i et look! Pæn er den i hvert fald 🙂

  1. Nej, præcis! Tror også, at jeg skal have bestilt den hjem. Jeg skal nok få tasken med i et outfit snarest 🙂

  1. Synes i hvert fald tit, at de sorte ser kedelige ud og hvorfor så ikke i pifte det op på en nem og billig både? :-).
   Godt du kunne bruge tippet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *