Dagens #45

// Fluffy Cardigan – ONLY // Kjole – American Vintage // Støvler – Gina Tricot // Ringe – Erbs&Bjerke //

Dagens iført min nye fluffy cardigan – den er så lækker blød og varm og glæder mig til at iføre den på de rigtige kolde dage. Kjolen er også ny og købt på American Vintages udsalg til nærmest ingen penge. Og jo, det var et ret koldt outfit! Jeg skal i øvrigt have købt mig mange flere store, lange og tykke cardigans, det er det bedste når der er koldt! Har et godt øje til nogle fra American Vintage, men prisen er også lidt for spicy, hvis jeg gerne vil have nogle stykker! Har I et godt bud på fede store cardigans, så må I gerne linke i kommentarfeltet 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

    1. Det er den bestemt også – og varm! Jeg synes jeg mangler 2-3 stykker, men synes det er svært, hvis ikke at de skal være dyre 🙂

    1. Tak for det søde Sofie! Jeg er også gået hen og blevet ret glad for den :D. De har den i hvert fald stadig på Bispensgade 🙂

  1. Hvor er den kjole bare pæn Katrine. Både designet og farven og så er jeg helt vild misundelig på din frisure. Sådan en ville jeg også gerne kunne lave 🙂

    1. Tak for det sødeste Ida :-). Jeg er hammer dårlig til at sætte hår, så er sikker på, at du også kan lave sådan en fletning :-).

    1. Det er den bestemt også :-). Uh, nævn det ikke. Den vil jeg så gerne have fingrene i, men hold op jeg synes det er mange penge for en cardigan. Men det er helt sikkert én man vil have i mange år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *