Dagens #47

| CardiganVero Moda | Nederdel – American Vintage (Silimar here) | Top – Envii | SkoConverse | HalskædeMoss Copenhagen | Solbriller – Crosseyes |

Et dagens fra lige før bladene på træerne begyndte at skifte farve. Misforstår mig ikke, jeg synes, at efteråret er smukt og har de mest fantastiske farver, men hvor hader jeg dog bare kulde! Vi bliver aldrig venner uanset, hvor lækre tykke cardigans og vinterjakker, der findes. Har selv købt to “vinterjakker/overgangsjakker” til i år. Skal nok få vist jer dem på et tidspunkt her på bloggen :-).  Desuden har jeg min ynglings cardigan på, på billedet. Den er så lækker og så koster den jo nærmest ingenting. Overvejer den kraftigt i denne farve! Måske jeg skulle klikke den hjem, nu når der endelig er gået løn ind ;-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *