Dagens #43 + EN VINDER

// Maxi Nederdel – Gina Tricot // Top – Envii // Tørklæde – Tiffany // Sandaler – Bianco // // Solbriller – Ray-ban // Taske – Adax // Ur – Casio // Armbånd – Piilgaard&Frederiksen, Marc by Marc Jacobs // Halskæde – Trendsales //

For lidt tid siden var Anne Cathrine og jeg på hyggetur rundt i det danske land. Vi tog billeder ved Dronninglund slot, hvor der skulle være bryllup senere på dagen, så hyggeligt! Outfittet er meget casual, præcis som jeg ville ønske at iklæde mig hver dag. Der er ingenting der strammer og outfittet er luftigt. Tasken er ny og købt i Neye med 70% – noget vi kan lide! Basic toppen fra Envii er blevet min ynglings basic ting i garderoben, den er lækker i kvalitet og sidder perfekt.

Vinderen af Eucerin renseserien blev kommentar nr. 29 – så stort tillykke til Kristina K. Jeg sender dig en mail med det samme. Jeg satte allerede en ny konkurrence i gang i går, tjek den ud her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *