Vera Vega Jewellery

Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER smykker og oxideret er blandt favoritterne. Som jeg har skrevet før elsker jeg danske smykke designere og der er noget specielt over smykkerne, når de laves af designers selv i hans/hendes lille værksted. Vera Vega var så sød at sende mig en fingerring og to sæt øreringe som ses på ovenstående billeder. Jeg er vild med ringen og dens rå look og øreringene er så fine i al sin enkelhed både hver for sig og sammen.

Vera Vegas mål er at lave tidsløse smykker og smykker, der kan mixes på kryds og tværs af hinanden. Hvis du vil tjekke Vera Vegas udvalg ud, så ser her eller følg dem på facebook her!

Hvis I Bruger rabatkoden “FALL” inden I tjekker ud på webshoppen, giver det 10% på hele købet. (Rabatkoden gælder i 3 måneder)

// Sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. Jeg følger hende også på instagram og det er bare de smukkeste smykker :-). Ja, gør det og husk der er 10% ved brug af koden FALL 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *