TIP: Aussie til kun 49,-

Fra i morgen af kan du få Aussie produkter til kun 49,- i Netto. Men ofte stiller butikkerne dem allerede ind i butikken om lørdagen, så måske er du ligeså heldig som mig at finde produkterne i din lokale Netto fra i dag :-). Jeg begrænsede mig og købte to shampoo’er og en balsam. Aussie er blevet min klare favorit, så kan kun anbefale produkterne.

HUSK AT DELTAGE I EUCERIN KONKURRENCEN HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

11 kommentarer

    1. Det gælder ugen ud (altså til på næste lørdag), men du skal være hurtig, tror jeg. Sådanne tilbud plejer at være væk på få dage 🙂

        1. Det er der selvfølgelig noget om ;-). Der vil jeg i hvert fald købe mine aussie produkter for fremtiden – tak for tip Louise 😀

    1. Så kan jeg kun sige, at jeg er lidt misundelig ;-). Hvis jeg komme på de kanter, må jeg lige tanke mit lager op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *