Sommerhus-ferie

(^ Katrine 7 år, i sommerhus på Fyn, tabt fortænderne, lækker farveri badedragt, de klassiske badesko og vandballoner som bryster! Fantastisk moment!)

Jeg elsker at være i sommerhus om end det er sommer eller vinter, bare der er en kakkelovn, der kan få hyggen frem på de kolde aftener og at jeg er sammen med nogle mennesker jeg holder af. Jeg har været i utallige mange sommerhuse rundt omkring i Danmark, da jeg var barn. Både Fyn, Bornholm, Jylland og Sjælland har været besøgt og jeg husker tydeligt at bilen + trailer blev proppet til bristepunktet med alt, hvad hjertet begærer, for mine brødre og jeg skulle jo bestemt ikke kede os med et spil indendørs, så badebassin og lignende kom med på ferien.

Et sted jeg aldrig har været er i sommerhus på Enø, som ligger ved Sjælland. Kendetegnet ved Enø er, at øen udelukkende er et ferie område med camping, strand og sommerhus område. Området er kun på 69 HA, så hvis du lyst til at være tæt på andre mennesker og turister, er Enø helt sikkert stedet. Ellers findes der også mange andre steder i Danmark, hvor du kan finde et sommerhus, hvor beliggenheden er væk fra turistområdet og hvor man kan slappe af i ro og mag. Og så er det selvfølgelig oplagt at leje et sommerhus i uge 42, hvor der er efterårsferie og det kan gøres her på dansk sommerhus-ferie.dk

Er du selv fan af sommerhus hygge og har du et bestemt sted i Danmark, der frister?

// Sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Sommerhushygge er noget af det bedste! At sove længe, ikke at have planer, spille spil, spise god mad og bare hygge hygge hygge – det er helt fantastisk 🙂

 2. Det er sjovt, som familier vælger at holde ferie så forskelligt. Jeg har fx aldrig været i sommerhus med min familie, hvor det for nogen er det mest naturlige. Vi har til gengæld været på campingferie i Italien 7 somre i træk, hvor jeg så kan fortælle, at Gardasøen frister enormt – og nærmere Piano Di CLODIA! Til næste år skal jeg for første gang i sommerhus med min familie, hvor hele familien er inviteret i luksussommerhus i Norge i forbindelse med min farmors 80-års fødselsdag 😀

  1. Ja, der er mange forskellige måder at gøre det på. Det var først da jeg var omkring 14-års alderen vi begyndte at tage på charter rejser. Ellers var det også sommerhus i Tyskland og Holland.
   Har aldrig selv været i Italien, men kunne jeg rigtig godt tænke mig :-).
   Det lyder altså ikke dårligt med luksus sommerhus – gad jeg virkelig godt! 😀

 3. Åh det lyder hyggeligt. Jeg er så priviligeret at både mine forældre har sommerlejlighed i Løkken og min svigermor har det dejligste gule hus i sverige med kæmpe have og dejlig skov og sø tæt.

  Løkken er mit andet barndomshjem da jeg er kommet der siden jeg var helt lillebitte (siden jeg blev født faktisk), elsker den friske havduft og den store brede strand, klitterne, den afslappende ro og fred der er og vinden. Det e bare noget helt andet deroppe. Elsker det! Trænger man her til byliv, shopping pg caféer osv. ligger både Hjørring, Brønderslev og Aalborg inden for rækkevidde. Derudover har jeg familie i Frederikshavn, så der kører vi også ofte forbi familien og får friskfanget fiskefileter, det er altså bare noget HELT specielt. MUMS! 🙂

  Min svigermors sommerhus ligger ca 2 timers kørsel fra Kbh i en meget lille “by” der hedder Dångebo, midt ude i skoven, tæt på en stor dejlig sø hvor vi roer i kano, bader og fisker. Huset ligger også tæt på en hyggelig lille svensk by ved navn Tingsryd hvor byens mindre købmand er byens midtpunkt. Her mødes de lokale ude foran den lokale grillbar ‘Borjes’ (udtales Børges) til ægte Korv med räksalat eller mos! Om vinteren er der helt dødt men enormt fredeligt og virkelig hyggeligt! Trænger man til lidt byliv med butikker og caféer ligger Växjö kun en lille time væk derfra.

  Både Løkken og Dångebo er absolut favorit steder for mig – både vinter og sommer!

  1. Åh, hvor lækkert. Jeg elsker Løkken og Blokhus og ikke mindst Sverige, hvor må det bare være helt fantastisk at have sådanne perler hver sit sted.
   Vesterhavet er fantastisk uanset vejret. Kommer selv heroppe fra, så kender til alle områderne og kan jo kun sige godt for Aalborg ;-).
   Hus i Sverige? Jeg er SÅ misundelig. Jeg vil så gerne på ferie i et lille hus ude i skoven i Sverige, men nu er jeg også total sucker for landet ;-).
   Mine forældre har selv sommerhus tæt på Øster Hurup, men der er kun liv i området om sommeren, det er så ærgerligt :-(, men det er okay, at man kan være lidt turist fri 🙂

 4. Jeg synes heller ikke at der findes noget bedre end at være i sommerhus, elsker at man bare kan slappe helt af og geare ned. Og så er jeg altså nødt til at sige at det er et helt fantastisk billede du har fundet frem. 🙂

 5. Årh elsker at være i sommerhus, det er er bare så hyggeligt! 🙂 Mine svigerforældre har et sommerhus i Ålbæk tæt på Skagen, så der er vi nogle gange 🙂

  1. Jeg er vild med Skagen især når der ikke rigtig er nogle turister. Tror også, at jeg vil en tur derop til efteråret eller måske vinteren :-).
   Dejligt at man er så privilegeret med nogle af familien som har sommerhus forskellige steder i dk (og udenfor)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *