Sommeren der gik …

Så er sommeren for alvor ovre og den har for mit vedkommende været noget nær den bedste sommer jeg nogensinde har haft. Jeg har fået min uddannelse, der er kommet en lille ny i familien, har fået en masse oplevelser, har nydt solen, har haft en masse tid til mig selv og brugt en masse tid på mine venner og veninder.

  • I juni stod den på opgave skrivning til langt ud på natten. Jeg var oppe at forsvare mit og gruppens bachelor projekt og jeg blev den 21. juni uddannet socialpædagog. Tiden derefter var fantastisk – ingen lektier, en masse fester og en masse tid til dem jeg holder af.
  • I juli stod den på færdigfest og jeg startede på job, nu som uddannet pædagog. Juli var også måneden, hvor jeg gik fra mørkhåret til lysthåret, hvilket jeg er blevet ret glad for. Desuden rundede bloggen de 400 læsere i juli måned og det er jeg evigt taknemmelig for – tusind tak fordi I gider at følge med <3. Og så var jeg desuden et lille smut i “den gamle by” i Århus, hvilket jeg ikke har været siden jeg var barn.
  • I August havde jeg første gang i lang tid ferie i en hel uge! Jeg drog med nogle gode veninder til Skanderborg, hvor jeg havde den bedste festival til dato. August var også måneden, hvor jeg fyldte 24 år og hvor jeg blev enig med mig selv om, at jeg skal tage al den tid jeg har brug for og at jeg ikke har travlt med noget som helst.

Jeg glæder mig til at se, hvad efteråret bringer :-). Håber også at I har haft en dejlig sommer!

VIND RENSESERIE FRA EUCERIN HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

    1. Det synes jeg også det – og det er også ret hyggeligt at sidde og lave dem i og med, at man faktisk har oplevet ret meget på sølle 3 måneder :-).
      Hvor er du sød, du må meget gerne få noget af det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *