Nuxe Cream-mask

Jeg har fået lov at vælge et valgfrit produkt fra ezzence.dk. Der er nok nogle stykker af jer, der har hørt om webshoppen, men for jer der ikke har, så er det en webshop, der sælger skønhedsprodukter, hårprodukter, parfume og meget mere. Jeg valgte en maske fra det franske mærke Nuxe, da jeg havde hørt godt om mærket og desuden indeholder produktet ikke parabener. Selve masken renser huden godt igennem og strammer ligeledes huden op, så den virker frisk og klar til at få lagt en god creme på efterfølgende. Jeg har brugt den lige efter jeg har været i bad, for at få porerne åbnet, så masken bedre trængte ind. Hvis du vil kigge nærmere på Nuxe masken, kan du tjekke den ud lige her! Jeg overvejer at købe dagcremen + natcremen fra samme mærke, når vi inden længe rammer de kolde tider, hvor huden nemt bliver sart og tør. For det døjer jeg rigtig meget med om vinteren og har endnu ikke fundet en creme, der tilpasser min hud om vinteren! For at tjekke deres store udvalg ud kan du gå ind på deres hjemmeside og snuse rundt efter et godt mærke. Der er fri fragt ved køb over 499,- ellers er fragten fra 29,-.

// Sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

    1. Jeg kan i hvert fald anbefale denne. Har dog ikke kendskab til deres andre produkter, så dem kan jeg ikke udtale mig om :-).
      Men hvis du døjer med uren hud skulle denne var god at bruge ca 2-3 gange om ugen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *