NEW IN // Moss Copenhagen

I sidste uge modtog jeg de to ting jeg havde bestilt på Moss Copenhagens hjemmeside under deres udsalg. Onsdag ringede de fra lageret og sagde, at skjorten desværre var udsolgt i M og at de kunne tilbyde den i S eller L i stedet, Så jeg tog den i L, da jeg gerne vil have den oversized og den sidder i øvrigt super fint. Glæder mig til at vise den på! Støvlerne er lidt mørkere end på billedet jeg så på webshoppen, men det gør ikke spor. De er super fede alligevel og har det lækreste foer indeni. De er lidt stramme, men håber bare lige, at jeg skal gå dem til (krydser fingre).

Fik I købt noget derinde? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

17 kommentarer

    1. Ja, det er det nemlig og så lækkert med det nye Cover i pakken + en lille hilsen :-). Super god service.
      Jeg glæder mig også til at hoppe i den, måske der bliver anledning til det i weekenden? 🙂

    1. Hehe, du holdte dig i skindet? Jeg havde også svært ved kun at holde mig til de to sager, men gjorde det dog alligevel 😉

    1. Tak for det Ida :-). Det kan de, de skal dog lige gås til og så krydser jeg fingre for at de giver sig lidt 🙂

  1. Var godt nok også fristet af udsalget må jeg sige, men endte dog ikke op med noget.. 🙂 Var ellers hooked på de støvletter der, de er bare så fine 🙂 Og håber en stille aften med en kande te hjalp på sygdommen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *