MOSS COPENHAGEN SALE

I går så jeg på Moss Copenhagens facebook side, at de opstartede udsalg i går. Hjemmesiden var helt nede i går, så har først været inde at lure i dag og har også puttet lidt i kurven. Det blev til støvlerne og den gule skjorte – glæder mig meget til at modtage det og få det på bloggen! Jeg tror man skal være hurtig for at få fat i nogle af tingene, der er nemlig allerede udsolgt af mange af størrelserne. Jeg har selv taget støvlerne i en str. 39 og skjorten i str. M. Har prøvet skjorten før, så ved den sidder fint, så håber det samme på støvlerne. Er der noget som du ikke kan undvære på deres udsalg? Tjek udsalget ud her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

    1. Hehe, ja det er lidt farligt. Men jeg holdte mig i skindet og købte “kun” to ting ;-). Mon du fik købt noget? 😉

    1. Ej, hvor øv. Det er typisk. Jeg var i butikken i Århus og kunne se at mange af tingene blev sat samme aften! Så surt at have givet fuld pris, når de få dage efter sætter det ned til halv 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *