Lysning af hår uden en tur ved frisøren!

Der er rigtig mange, der har spurgt indtil, hvordan jeg har fået mit hår så lyst. Jeg har sådan kun brugt got2b’s lightening spray 3-4 gange og så har solen selvfølgelig også haft en finger med i spillet. Sprayen koster kun 70,- og fås i Matas og diverse (større) supermarkeder. Det er en billig løsning, hvis man vil have lysnet håret en smule. Jeg har ca. til to gange mere i flasken, men har selvfølgelig også en kæmpe manke at mætte! Sprayen er ganske enkel at bruge og sprayes i ligesom en anden form for spray (hårlak osv.). Sprayen må absolut ikke komme i øjnene og husk at vask finger efter brug (det er lidt kras sager). Tag evt. en gammel T-shirt på, når du gør det i tilfælde af, at det smitter af (har ikke været ude for det, men for en sikkerheds skyld)

I kan se den store forskel på billederne 🙂 (Jeg synes selv det er ret vildt!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Jeg har faktisk selv sprayen (vundet i en giveaway) men har endnu ikke brugt den endnu. Jeg har jo også ret blond hår allerede, men det er mere gyldent, så kunne være jeg skulle prøve den 🙂 <3

  1. Kan i hvert fald klart anbefale det :-). Men kan ikke sige, hvordan den er i hår der allerede er lyst 🙂

  1. Hej Dorthe,
   Jeg har altid farvet mit hår mørkt, dog havde jeg haft en mindre pause på et par måneder, da jeg gik i gang, men der sad selvfølgelig stadig farve i stort set hele håret.
   Kender også en anden der har gjort brug af den og hun var også farvet mørkhåret inden hun gik i gang.

   Håber at det var svar nok 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *